Αναγνώστες

TRANSLATE

Κυριακή, 21 Ιουνίου 2015

Η παράσταση ξεκινά σήμερα 14.30΄

Η Εκδήλωση
http://cosmogym.gr/%CE%B7-%CE%B5%CE%BA%CE%B4%CE%AE%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7/


«Cosmogym Festival – Contest»

Edition 2015

Cosmogym Festival 17-21 Ιουνίου
Cosmogym Contest 20-21 Ιουνίου

Κλειστό Γυμναστήριο Περιστερίου
«Ανδρέας Παπανδρέου»
Τζων Κένεντυ και Γιαννιτσών – Περιστέρι

Αγαπητοί φίλοι της Γυμναστικής για Όλους,
Η Αθλητική Πολιτιστική Ένωση Γιτάνη οργανώνει κάθε χρόνο το Διεθνές Φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους «Cosmogym» το οποίο αποτελεί την μεγαλύτερη σύναξη αθλητών στην Ελλάδα στον τομέα της Γυμναστικής για Όλους.
Πάνω από 4500 συμμετέχοντες ετοιμάζουν για ένα ολόκληρο χρόνο την γυμναστική τους σύνθεση για αυτό το μεγάλο Φεστιβάλ.

Διαφορετικοί λαοί – πολιτισμοί – ηλικίες – μουσικές – χρώματα ενώνονται κάτω από την σκέπη του, δίνοντας το πραγματικό νόημα της συναδέλφωσης των λαών. Δίπλα στην κοιτίδα του αρχαίου Ολυμπισμού αναδύεται η ανάγκη για μια πραγματικά ειρηνική συνύπαρξη αυτών.
Όπως οι περισσότερες Διεθνείς διοργανώσεις το Cosmogym Festival, είναι ένα μη αγωνιστικό γεγονός που ο μοναδικός στόχος των αθλητών είναι η συμμετοχή και η αγάπη τους για την γυμναστική.

Από το 2012 ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις στο πλαίσιο της διοργάνωσης γίνεται και το διαγωνιστικό μέρος με την επωνυμία Cosmogym Contest. Το διαγωνιστικό μέρος γίνεται βάσει των κανονισμών της F.I.G. (Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Γυμναστικής)  που εφαρμόστηκαν στοΠαγκόσμιο Gym For Life που έγινε στο Dornbirn της Αυστρίας τον Ιούλιο του 2009 και ανανεώθηκαν στις 28 Μαρτίου του 2011.

Ενόργανη, ρυθμική, ακροβατική, αεροβική, τραμπολίνο, μοντέρνος και κλασσικός χορός, τζαζ, φολκλόρ, με συνοδεία μουσικής ή όχι, με συνήθη ή ασυνήθιστα όργανα και ότι άλλο είδος γυμναστικής υπάρχει είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τα προγράμματα του Φεστιβάλ.

Γυμναστικές ομάδες από συλλόγους, σχολεία, πανεπιστήμια, δήμους κτλ. από όλο τον κόσμο είναι καλοδεχούμενοι να συμμετέχουν.
Στις προηγούμενες διοργανώσεις έχουν λάβει μέρος ομάδες από την Ιαπωνία, Ισραήλ, Αυστρία, Γερμανία, Εσθονία, Ισπανία, Πορτογαλία, Μεγάλη Βρετανία, Τουρκία, Δανία, Φινλανδία, Σκωτία, Ιταλία, Δημοκρατία του Αγίου Μαρίνου, Ινδία, Αιθιοπία, Νιγηρία, Λιθουανία, Ουγγαρία, Νότιο Αφρική και φυσικά από την Ελλάδα.
Τα διάφορα πάρτυ, χάπενινγκ, που γίνονται κατά την διάρκεια του Φεστιβάλ συμπληρώνουν το πρόγραμμά του και δείχνουν ότι η Γυμναστική ενώνει τους νέους από όλο τον κόσμο χωρίς όρια και σύνορα.

Επισκέψεις στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών, στην Ακρόπολη, στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, στους Δελφούς, στις Μυκήνες, κρουαζιέρα στα νησιά του Σαρωνικού, πραγματοποιούνται στον ελεύθερο χρόνο σας.

Έτσι, αν είστε έτοιμοι για κάτι διαφορετικό αυτό το καλοκαίρι, εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να απολαύσετε τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας, να γευθείτε τις ελληνικές σπεσιαλιτέ, συγχρόνως με την παρουσία σας στο επόμενο Φεστιβάλ και στείλτε την δήλωση συμμετοχή σας το δυνατό συντομότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

lovely CHAOS

lovely CHAOS