Αναγνώστες

TRANSLATE

Τετάρτη, 14 Μαΐου 2008

ΠΕΡΙ SEXΑΝ ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΙΑΡΟ-ΣΚΕΨΟΥ-ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΟ ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΟΡΙΑ ΜΗΤΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΙΑ !ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ! ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΨΥΧΗΣ,ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΒΑΛΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ! ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ---ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗγια σένα,ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ---Η ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΗ για μένα !

ΤΖΩΡΤΖ ΟΡΓΟΥΕΛ 1984

ΤΙΠΟΤΑ ΚΡΥΦΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ! ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΡΦΟΣ---ΗΤΑΝΕ ΑΔΕΛΦΙΑ Ο ΟΡΓΟΥΕΛ ΣΟΦΟΣ ! ΚΑΡΦΩΣΤΕ ΜΑΝΑ ΚΙ ΑΔΕΡΦΗ---ΓΙΑ ΝΑ'ΣΤΕ ΣΕΙΣ ΟΙ <<ΚΑΘΑΡΟΙ>>! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ---ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ! ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΡΟΥΦΙΑΝΙΑ---ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ---ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΚΑΜΜΙΑ ! <<ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ>> ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ---ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ---ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΑ ΚΕΛΙΑ !

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΟΛΗΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ.......ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΟΛΥΩΡΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΧΡΗΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΗ। १) ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ! २) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΩΣ <<ΜΕΘΟΔΟ ΦΥΓΗΣ>> ΑΠΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ή ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ! ३)ΘΕΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΘΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ! ४).....५)....६)...... ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΘΡΩ ΠΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΡΙΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΔΕΨΕ ΠΙΚΡΟΧΟΛΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 20ού ΑΙΩΝΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΝ <<ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ>>> ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΧΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΨΥΧΡΟΥ,ΑΨΥΧΟΥ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ <<ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ>> ( ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ)

lovely CHAOS

lovely CHAOS