Αναγνώστες

TRANSLATE

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Όχι !
δεν είστε βλάκες ,ούτε και ανίδεοι !
Είστε τα πιόνια 
της εξουσίας ,που επιθυμεί την παραπληροφόρηση της κοινωνίας !
Μας έχετε ζαλίσει με το ένα σκέλος του προβλήματος ''μισθοί βαλκανίων'' ! Το άλλο σκέλος και με την μεγαλύτερη βαρύτητα ,είναι η ποιότητα ζωής ! Τα βαλκάνια μπορεί να μην έχουν μισθούς υψηλούς , έχουν όμως χαμηλές τιμές σε όλα ! 
ΓΙ ΑΥΤΟ............
ΝΑ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΓΚΑΝΤΑ !(που είναι και στο προσκήνιο ξανά) 

"Σε τριτοκοσμικά επίπεδα η συρρίκνωση της ελληνικής οικονομίας"

Στοιχεία έρευνας που διενεργήθηκε για λογαριασμό του Οικονομικού Ινστιτούτου IFο επικαλείται άρθρο της γερμανικής έκδοσης των Financial Times, για την πορεία της ελληνικής οικονομίας.
Η εφημερίδα τονίζει, ότι το 2012 χώρες όπως το Περού και το Βιετνάμ θα ξεπεράσουν την Ελλάδα σε ΑΕΠ, ενώ δεν αποκλείεται σύντομα η κατάσταση να επιδεινωθεί περαιτέρω, αποδίδοντας την δραματική πτώση του πλούτου στην κρίση χρέους.
"Η ελληνική οικονομία συρρικνώνεται σε τριτοκοσμικό επίπεδο. Εάν πραγματικά προκύψει μια δραματική ύφεση της τάξης του 8%, τότε ακόμη και το Μπανγκλαντές και η Χιλή θα ξεπεράσουν την Ελλάδα σε ΑΕΠ", επισημαίνει ερευνητής του Ifo.
"Η Ελλάδα βρίσκεται ακόμη σε ύφεση, ως αποτέλεσμα της ριζοσπαστικής λιτότητας που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση", αναφέρει.
Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Ελλάδα βρισκόταν το 2009 στην 35η θέση, όμως την πέρασαν το 2010 η Ελβετία, η Αυστρία και το Χονγκ Κονγκ, ενώ το 2011 έπεσε στην 40ή θέση, κάτω πλέον και από την Ουκρανία και την Σιγκαπούρη.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες ώρες, η Κίνα παραμένει και για αυτή τη χρονιά η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη στον κόσμο, πραγματοποιώντας το 11% των παγκόσμιων εξαγωγών.
Ακολουθούν οι ΗΠΑ με το 8,4% και η Γερμανία με το 8,3%, ενώ πιο κάτω στον κατάλογο βρίσκονται η Ιαπωνία, η Γαλλία, η Ολλανδία, η Νότια Κορέα και η Ιταλία.
Περίπου 60% των γερμανικών εξαγωγών προωθείται σε χώρες της Ευρωζώνης, γεγονός που καθιστά την επιστροφή της Γερμανίας στην κορυφή, όπως μέχρι το 2009, εξαιρετικά δύσκολη.


Μποϊκοτάζ του Εκλογικού Νόμου μέσω της ...Ψήφου! (ή Τι κάνουμε στις Εκλογές) via

lovely CHAOS

lovely CHAOS