Αναγνώστες

TRANSLATE

Κυριακή, 25 Μαΐου 2008

ΟΜΠΑΜΑ ή ΚΛΙΝΤΟΝ ?ΑΝΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ! ΤΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ ? ΠΑΛΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ! ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΕΛΕΙΑ ! '' ΑΛΛΟΙ '' ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΤΕΛΕΙΑ ! ΗΔΗ ΒΓΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΣΕΡΒΟΣ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ,ΤΗΝ '' ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ '' ΑΜΕΡΙΚΗ ! ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΟΛΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ,ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ! ! !

ΑΝΗΘΙΚΟΙ
ΕΧΩ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ''ΚΥΡΙΟΥΣ'' ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ! ΚΩΛΟΒΟΛΕΜΕΝΟΙ-ΑΝΩΜΑΛΟΙ-ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ! ΚΑΙ ΤΟ 'ΠΑΡΑΜΥΘΙ' ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΕΛΠΙΖΕΤΑΙ ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΦΥΓΗΣ-ΑΦΟΥ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΙΠΗΣ ! ΧΑΡΕΙΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΤΕ-ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΜΟΝΑΧΑ-ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ !

ΕΞΟΔΟΣΚΑΝΩ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΩ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ! ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ,ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ Σ'ΕΝΑ ΛΕΥΚΟ ΧΑΡΤΙ ! ΔΕΝ ΕΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ-ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ! Η ΝΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ---ΑΛΛΑ Η ΕΞΟΔΟΣ ΣΤΟ ΦΩΣ !

ΑΣΥΝΔΕΤΟΙ ΣΤΙΧΟΙΜΕ ΛΙΓΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΜΟΝΑΧΑ-ΠΗΡΑΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ! ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΣΦΥΚΤΙΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΦΥΡΙΑ ΔΟΝΟΥΣΑΝ,ΕΦΤΑΣΕ Η ΞΑΣΤΕΡΙΑ-ΚΙ ΟΛΑ ΤΟΣΟ ΚΑΘΑΡΑ ! ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑ Η ΩΡΑ-ΒΑΛΕ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ! ΑΣΤΕΙΟ ΕΙΝ'ΑΥΤΟ-ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΛΟΓΟ ΣΟΒΑΡΟ ! ΞΕΦΕΥΓΩ ΑΠ'ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ! ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ,ΠΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΜΕ-ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΑΜΕ ! ΑΣΥΝΔΕΤΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ-ΜΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΡΧΗ !

lovely CHAOS

lovely CHAOS