Αναγνώστες

TRANSLATE

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

H ΕΚΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ! ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ,ΑΝ ΤΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΕΙ !

 Αντιγράφω από την καθημερινή εφημερίδα 'ΝΕΟΣ ΑΓΩΝ'


Φώτης Αλεξάκος (νομάρχης Καρδίτσας και πρόεδρος της ΠΑΣΕ)

Η στάση Σαμαρά ανοίγει τις πόρτες του Μαξίμου....
Για να υπάρξει συνάντηση των μελών της ΠΑΣΕ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΧΕΛΩΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

Απολύτως θετική χαρακτήρισε τη θέση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά,για το έργο της εκτροπής του Αχελώου,ο πρόεδρος της ΠΑΣΕ και νομάρχης Καρδίτσας Φώτης Αλεξάκος.
Ο νομάρχης μιλώντας στο 'Ν.Α.' τονίζει πως πιο καθαρή θέση υπέρ των συμφερόντων της Θεσσαλίας και υπέρ της λογικής για το έργο της εκτροπής,δεν θα μπορούσε να πάρει ο αργηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Χαρακτήρισε επίσης ως θετική και τη δήλωση-προτροπή-του κ.Σαμαρά,προς τον πρωθυπουργό να δεχτεί τα μέλη της ΠΑΣΕ για να του εκθειάσουν τις απόψεις τους,όπως τους δέχτηκε και ο ίδιος.
''Αυτή η δήλωση μας οπλίζει ακόμη περισσότερο στο αίτημά μας να συναντηθούμε με τον πρωθυπουργό'' καταλήγει ο κ. Αλεξάκος που από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει πως εφόσον υπάρχουν διιστάμενες απόψεις στην κυβέρνηση ,μεταξύ  του υπουργού Υποδομών κ.Ρέππα ο οποίος είναι υπέρ της συνέχισης και της υπουργού Περιβάλλοντος κ.Μπιρμπίλη,η οποία θέλει το ''πάγωμα'' των εργασιών,μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαχειριστικές μελέτες,τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνο ο πρωθυπουργός.
Και η πιο ρεαλιστική λύση στην παρούσα φάση,είναι να συνεχιστούν τα έργα υποστήριξης του έργου ,όπως η επένδυση της σήραγγας εκτροπής,ώστε να μην κινδυνεύει με κατάρρευση και παράλληλα να εκπονείται η μελέτη των διαχειριστικών σχεδίων.
Σύμφωνα με τον κ. Αλεξάκο είναι πολύ πιθανόν ,μετά από την στάση αυτή του κ. Σαμαρά ,ο πρωθυπουργός να αποδεχτεί την πρόσκληση και να συναντηθεί τελικά σύντομα με τα μέλη της ΠΑΣΕ καθώς στο γραφείο του θα φτάσει σύντομα υπόμνημα που θα αναφέρεται στο σχετικό αίτημα.  




ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ !
Η ΕΚΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ - ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΕΡΗΜΟΠΟΙΗΘΕΙ !
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ
ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ !!!

---------- Προωθημένο μήνυμα ----------
Από: Dimitris <ljim7c7s@yahoo.gr>
Ημερομηνία: 12 Απριλίου 2010 6:07 μ.μ.
Θέμα:
Προς: jimmokatastasis@gmail.com


  1. d7j7
    http://go.sync.gr/PZ9MA0Ij ΑΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΚΤΡΟΠΗ - Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΝΤΡΟΠΗ!

______________________________
____________________

lovely CHAOS

lovely CHAOS