Αναγνώστες

TRANSLATE

Τρίτη, 3 Ιουνίου 2008

ΓΛΥΚΕΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ

ΦΤΕΡΟΥΓΙΖΕΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ,ΣΑΝ ΤΡΕΛΗ ΜΕΛΙΣΣΑ-ΤΗΝ ΓΥΡΗ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕΣ,ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑ ! ΚΙ ΑΝ ΛΑΘΕΨΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΣ, ΠΩΣ ΕΧΩ ΠΙΑ ΧΑΘΕΙ-ΠΛΑΙ ΣΟΥ ΘΑ Μ'ΕΒΡΕΙΣ, ΜΙΑ ΑΝΑΤΟΛΗ ! ΚΙ ΕΝΑ ΔΕΙΛΙΝΟ ΠΟΛΥ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ,ΣΕ ΜΙΑ ΕΡΗΜΙΑ-ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ,Ο ΗΛΙΟΣ ΘΑ ΒΟΥΤΑ ΣΕ ΘΑΛΑΣΣΑ ΒΑΘΙΑ ! ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΙΣ ΘΥΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ !

ΝΤΡΟΠΗ ? ΤΙ ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ?

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ! ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ-ΔΕΝ ΘΑ'ΧΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ! ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΛΑΣΤΕ ! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ-ΤΟΝ <<ώχ αδερφισμό>>! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΔΗΛΑΔΗ,ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΛΗ 'ΕΙΡΗΝΕΥΤΙΚΗΣ' ΔΥΝΑΜΗΣ,ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ,ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ? ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ! ΕΤΣΙ,Ε' ?

ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ-ΚΑΙ ΘΕΛΩ

ΑΠΟ ΠΟΥ Ν'ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ!ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ''ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ?''ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΩΡΕΣ- ΣΑΝ ΧΑΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ?ΜΑ ΑΛΛΟ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ!ΘΕΛΩ ΝΑ ''ΧΑΘΩ'' ΣΕ ΚΑΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ!ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ!ΝΑ ΕΚΤΥΠΩΣΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΣΕ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ!ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ-ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΝΩ !ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.ΒΑΡΕΘΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ,ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ,ΠΟΥ ΤΟΥ'ΧΑ ΤΑΞΕΙ !

ΠΟΙΗΜΑΤΑΚΙ

lovely CHAOS

lovely CHAOS