Αναγνώστες

TRANSLATE

Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 26



Μια τέτοια ανάρτηση δεν έχω γράψει ποτέ , δηλαδή να νιώθω κενός , όχι εντελώς , στο περίπου και να ψάχνομαι να βρω το άπιαστο το όνειρο που δεν υπάρχει κι εγώ να λέω πως θά ' ρθει ! Τί ανοησία να βρίσκεις λέξεις , χρώματα κι αρώματα και να τα κλείνεις μες στα χώματα ! Πόσο να αντέξει ένα μυαλό καταστροφικό , όταν χάνει το νόημα το βασικό ! Σιγά ψυχολόγε μου - σιγά , δεν είπαμε πως θα το κάνουμε κι αληθινά ! Ένα παιχνίδι παίζουμε με την ζωή , για νά 'βρουμε τη δύναμη που δίνει η πνοή ! Με μπερδεύει απόψε το φεγγάρι , είναι τόσο όμορφο σάν μαργαριτάρι ! Φαντάσου , είναι Σεπτέμβριος κι αυτό εκεί ψηλά μας χαμογελάει καλοκαιρινά ! Δεν έχει φέτος χειμώνα , δεν έχει φέτος κρυψώνα , όλα θα βγουν στο φως κι ας το παίζει ο γείτονας κουφός ! Δεν θέλει να ακούσει την αλήθεια - βολεύεται με παραμύθεια ! Θέλει λέει επικοινωνία , γιατί τον έχει 'φάει' η ανία ! Μα τί εννοεί επικοινωνία ? να λέει την κάθε μαλακία και να τον κοιτώ στα μάτια , μπάς και βρω τα δικά του μονοπάτια ? Τέλος και σ 'αυτό , άλλο δεν θα σταθώ ! Σχέσεις....... έρμαια των καιρών , των αργόστροφων τρελών , μην τους τυρρανάτε και την ζωή τους την σκορπάτε ! Νά 'το πάλι το φεγγάρι , ψάχνει για να βρει ζευγάρι ! Πάλι μόνο θα πλανιέται και θα συλλογιέται.....'μα τί κάνω εγώ εδώ ? πάντα σας ψυχαγωγώ ! και ποιά είναι η ανταμοιβή ? να με θυμάστε μια ζωή ! ' ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΑΥΤΟ , ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΑΣΗ ΝΑ ΜΕ ΛΕΩ ΤΡΕΛΟ......ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

12 σχόλια:

melissa είπε...

καλημέρα Δημητρό!!!! τίποτα δεν είναι τυχαίο ή μήπως είναι; μου αρέσουν οι σκόρπιες σκέψεις σου...αν τις διαβάσει κανείς πίσω από τις λέξεις θα διακρίνει την αρμονία της ψυχής σου....αυτό δηλ. που όλοι αναζητούν τελικά!!! Redfm my friend with a glass of Campari...φτου!!! τελειώνει το καλοκαίρι...να βρούμε εναλλακτικές!!! χαχαχα!!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Καλημέρα Μελισσούλα ! Την ώρα που διαβάζω το σχόλιό σου στον angel παίζει το κομάτι από την διαφήμιση του cambari ! Οπότε η τύχη κάτι παιχνίδια παίζει ! Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΆ ΣΟΥ ΛΌΓΙΑ !

~ΕΚAΤΗ~ ...φως και παλι φως η ψυχη που μαχεται... είπε...

καλησπερα βρε ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ....παντα με το χαμογελο!καλο σ/κ να εχεις!!!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΚΑΛΟ Σ/Κ ΜΑΡΙΑ , ΝΑ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΜΕΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ , ΕΙΝΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ....ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ , ΑΠΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ , Η ΡΙΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ! ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΜΑΡΙΑ !

meltemi είπε...

Μια όμορφη καληνύχτα για να γλυκάνει τις σκέψεις σου ;)

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Καληνύχτα Μελτέμι !Σ' ευχαριστώ....που άρχισες να φυσάς , επιτέλους ! ΔΡΟΣΙΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ , ΜΕ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ , ΧΘΕΣ , ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ !

fotini είπε...

δεν σε θεωρώ τρελό
μα αθεραπευτα ρομαντικό

συντροφιά σου το χλωμό
το φθινοπωρινό φεγγάρι
τα μυαλά σου έχει πάρει

για ταξίδια μακρινά
με χρώματα μεθυστικά
με χαμόγελα ζεστά
κ μια τρυφερή αγκαλιά



να σαι καλά δημητρο κ να μας ταξιδεύεις στου μυαλού σου τους ορίζοντες. όλοι έχουμε ανάγκη να δραπετεύσουμε

nellinezi είπε...

Εγώ πάλι σε θεωρώ...καρα-τρελό!!! χαχαχαχα!!! Αφού τρελή νονά σε βάφτισε...θα ξέφευγες???

αν και με καθυστέρηση..το φεγγάρι ήταν όντως σούπερ!!

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Καλησπέρα Φωτεινούλα ! Σ'ευχαριστώ για τους όμορφους στίχους !

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Η Νονά έκανε εμφάνιση ξανά ! Καλώς ήρθες στο τρελοκομείο , μας έλειψε το αστείο...σου ! χαχαχαχαχα.....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΑΚΙ ΝΟΝΑ !

✿ margarita είπε...

Σκόρπιες σκέψεις που στην ουσία δεν είναι καθόλου σκόρπιες!!

καλό βράδυ ρομαντικέ ποιητή! :)

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ , ΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΩ !

lovely CHAOS

lovely CHAOS