Αναγνώστες

TRANSLATE

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ !!!!!!! GATE 7

ΓΑΥΡΟΣ



Τα 21 θύματα της Θύρας 7

Παναγιώτης Τουμανίδης (14 ετών)

Κώστας Σκλαβούνης (16 ετών)

Ηλίας Παναγούλης (17 ετών)

Γεράσιμος Αμίτσης (18 ετών)

Γιάννης Κανελλόπουλος (18 ετών)

Σπύρος Λεωνιδάκης (18 ετών)

Γιάννης Σπηλιόπουλος (19 ετών)

Νίκος Φίλος (19 ετών)

Γιάννης Διαλυνάς (20 ετών)

Βασίλης Μάχας (20 ετών)

Ευστράτιος Λούπος (20 ετών)

Μιχάλης Κωστόπουλος (21 ετών)

Ζωγραφούλα Χαϊρατίδου (23 ετών)

Σπύρος Ανδριώτης (24 ετών)

Κώστας Καρανικόλας (26 ετών)

Μιχάλης Μάρκου (27 ετών)

Κώστας Μπίλας (28 ετών)

Αναστάσιος Πιτσόλης (30 ετών)

Αντώνης Κουρουπάκης (34 ετών)

Χρήστος Χατζηγεωργίου (34 ετών)

Δημήτριος Αδαμόπουλος (41 ετών)

Μόνη συντροφιά ο Μπετόβεν

Οι στιγμές εκείνες θα σημαδέψουν μια ολόκληρη γενιά. Όσοι βρέθηκαν στο σημείο «μηδέν» περιγράφουν μια κατάσταση αλλοφροσύνης. Έξω από την Θύρα 7 ο κόσμος που πλέον έχει καταλάβει τι γίνεται τρέχει να βοηθήσει μέσα σε πανικό. Αφού κάποιοι πρώτοι αστυνομικοί που φτάνουν στο σημείο καταφέρνουν να βγάλουν τα τουρνικέ από τη θέση τους, αρχίζει ο απεγκλωβισμός των θυμάτων. Δεκάδες τραυματίες και νεκροί μεταφέρονται με περιπολικά και ασθενοφόρα στο «Τζάνειο» κατά κύριο λόγο αλλά και στο ΚΑΤ και το Γενικό Κρατικό. Στα νοσοκομεία αρχίζει να συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι, απλός κόσμος και οι σκηνές που εκτυλίσσονται είναι, κατά το ελάχιστο, τραγικές.

Όσοι έχουν επιστρέψει σπίτι τους χωρίς να αντιληφθούν τι έχει συμβεί, δεν βλέπουν στους δέκτες τους την «Αθλητική Κυριακή». Δεν θα δουν σε ριπλέι τα γκολ του Γαλάκου, του Κουσουλάκη, του Ορφανού και του Βαμβακούλα και πολλοί από αυτούς δεν θα αντέξουν να τα παρακολουθήσουν ποτέ ξανά στη ζωή τους. Το μόνο που βλέπουν στην τηλεόραση και ακούν στο ραδιόφωνο είναι οι εκκλήσεις σε γιατρούς και αιμοδότες να σπεύσουν στα νοσοκομεία. Εκεί, δεν λαμβάνουν χώρα ζωντανές συνδέσεις με ρεπόρτερ που αναζητούν το αίμα και τον πόνο. Εκεί, το μόνο που μπορεί κανείς να ακούσει είναι οι σπαραγμοί των μανάδων και τα χτυπήματα στους τείχους από τα χέρια των πατεράδων που έχασαν τα παιδιά τους. Ακόμη και στην τηλεόραση, το πρόγραμμα διακόπτεται. Το μόνο που «παίζει» είναι μια κάρτα που πληροφορεί για το πένθος και μια τόσο ταιριαστή στην περίσταση πένθιμη συμφωνία του Μπετόβεν.



http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2017/02/8-1981-7-photosvideo.html?utm_source=pushengage&utm_medium=push_notification&utm_campaign=pushengage

lovely CHAOS

lovely CHAOS