Αναγνώστες

TRANSLATE

Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ; ΟΧΙ ΔΑ ! ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ !

ΦΑΣΙΣΤΑ...................

http://elladanea.gr/%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%B6%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83-%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CE%BF%CF%85/

Η πρεσβεία των ΗΠΑ αποφάσισε: «Ευάγγελος Τούρκογλου»!

Tα στοιχεία παρουσιάζονται από πανίσχυρες διεθνείς πηγές ως αναμφίβολα. Ο ευτραφής πολιτικός που υποκλίνεται στην τρόικα μαζί με τον σύγχρονο Τσολάκογλου της Δεύτερης Μετακατοχικής 
Κυβέρνησης της σκλαβιάς και της δουλοφροσύνης, έχει Τουρκικές ρίζες (είναι Τούρκος με στάμπα και γενετική «βούλα»), τις οποίες αλλοίωσε και απέκρυψε εσκεμμένα. Δεν το λέμε εμείς. Τον ξεμπροστιάζουν εδώ και 4 χρόνια οι «συνέταιροι» του εθνικού ξεπουλήματος: Οι φίλοι του οι Αμερικανοί. Το θέμα που δεν θέλει να θυμάται σαν τον χειρότερο εφιάλτη του, ο χοντρο-Μπένυ, εξακολουθούν να του το θυμίζουν πυκνά-συχνά, τα «συνεταιράκια» που κατά καιρούς αβαντάρει και σύρεται ενώπιόν τους στα τέσσερα: Ότι ο Υπουργός Εξωτερικών και αντιπρόεδρος του Ελληνικού προτεκτοράτου λέγεται «Τούρκογλου» και έχει αλλάξει στο παρελθόν το Οθωμανικό του επώνυμο που θα το κουβαλάει σαν αλυσίδα μέχρι να παραδώσει πνεύμα Εις Κύριον.

Τα ντοκουμέντα της ντροπής 

Αναμνήσεις από το παρελθόν ξύπνησαν στον Βενιζέλο τα Σκοπιανά μέσα προπαγάνδας που δεν αφήνουν τίποτα να πάει χαμένο. ΜΜΕ των Σκοπίων, το «Ντέβνικ», σε δημοσίευμα που παραθέτει, τον ξεμπροστιάζει. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι “ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει γεννηθεί με το επώνυμο Τούρκογλου που θα πει στα τουρκικά «γιος του Τούρκου», αλλά έχει αλλάξει το όνομά του, προκειμένου να προχωρήσει στην πολιτική του σταδιοδρομία.

Σύμφωνα με την γκεμπελικού τύπου αναφορά του ανταποκριτή του σκοπιανού πρακτορείου από τις Βρυξέλλες, οι πληροφορίες αυτές γνωστοποιήθηκαν από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προς την έδρα τους και πρόσφατα παρουσιάσθηκαν από τα ‘Wikileaks’ που δημοσίευσαν εκθέσεις των διπλωματικών γραφείων προς τις ΗΠΑ, από όλον τον κόσμο. 
Και συνεχίζει το δημοσίευμα με μνησίκακο ύφος: Ο αρθρογράφος, της «Athens News» Μαρκ Δραγούμης είχε γράψει κάποτε, τον Φεβρουάριο του 1994, ως υπουργός Γενικής Γραμματείας και πληροφοριών, ότι ο Βενιζέλος ήταν αυτός που έπεισε τον πρωθυπουργό Ανδρέα Παπανδρέου, να επιβάλει εμπάργκο στη χώρα, λόγω της ονομασίας της», επεσήμαινε ο Δραγούμης, σύμφωνα με τον οποίο, το κίνητρο του Βενιζέλου για αυτή την ενέργεια ήταν «να κερδίσει ψήφους των εθνικιστών στην εκλογική περιφέρειά του, τη Θεσσαλονίκη».

Τα αμερικανικά WIKILEAKS άνοιξαν τις πληγές

Τρείς μέρες μετά τις εκλογές του 2009, ανάμεσα σε άλλες πρακτορίστικες και ύποπτες αναφορές σε Έλληνες υπουργούς και βουλευτές που έδιναν «ραπόρτο» και «ξέρναγαν» εθνικά μυστικά στις ΗΠΑ, εμπλέκουν και το όνομα του Βενιζέλου. Αυτόν τον στιγματίζουν διαφορετικά. Εκείνο που αναφερόταν ποικιλοτρόπως στο διαδίκτυο και κυκλοφορούσε ως φήμη, επιβεβαιώνεται από τον ίδιο τον Αμερικανό Πρέσβη. Λέει ο Αμερικανός διπλωμάτης επί λέξει σε τηλεγράφημα που «κλέβουν» και αναδημοσιεύουν αργότερα τα WIKILEAKS ότι «ο Βενιζέλος γεννήθηκε σαν Τούρκογλου και προφανώς αργότερα άλλαξε όνομα...»




lovely CHAOS

lovely CHAOS