Αναγνώστες

TRANSLATE

Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Fwd: FW: Περί Ελλάδος ! ???




Επειδή έχω βαρεθεί την κλάψα και την μιζέρια και επειδή συχαίνομαι τις κότες που ρυθμίζουν την ζωή μας (από την Χρυσή Αυγή μέχρι την Ανταρσύα) τόσο που αρνούμαι να γίνω ακόμη και κόκκορας, σας θυμίζω:

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), από τις Ερείκουσες έως τα προάστεια της Αμμοχώστου (ελπίζω ταχέως έως το ακρωτήριο του Αγίου Ανδρέου) και από το τριεθνές του Έβρου έως την Γαύδο. Θέλεις δύο ώρες αεροπορικό ταξίδι από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό (Λάρνακα) αεροδρόμιο του Ελλαδικού χώρου. Όσο περίπου από τις Βρυξέλλες στην Μαδρίτη.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17,000,000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Πολίτες, Μικρασιάτες, Πόντιοι, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ. Ρίξτε μιά ματιά στο (δυστυχώς κακογραμμένο) βιβλίο του Φραγκούλη «Ποιά Τουρκία? Ποιοί Τούρκοι?». Η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική πόλη στον κόσμο είναι η Μελβούρνη.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία. Κακώς, αλλά «λεφτά υπάρχουν». Δεν έρχονται στην χώρα γιατί φοβούνται ότι θα τους τα φάνε οι κότες.

4. Έχουμε το καλύτερο «οικόπεδο» στον κόσμο σε κλιματικές συνθήκες, εναλλαγές τοπίων και βιοποικιλότητα, αλλά δεχόμαστε μόνον 16,000,000 τουρίστες τον χρόνο.

5. Έχουμε τρία μεγάλα ναυπηγεία που μπορούν να κατασκευάσουν κάθε είδος πλοίου. Δεύτεροι στον κόσμο (μετά την Ολλανδία) για χώρα του μεγέθους μας. Γιατί δεν δουλεύουν? Ρωτήστε τις κότες!

6. Διαθέτουμε περίπου 3,000 εμπορικά πλοία είμαστε έτσι 1οι στον κόσμο στην εμπορική ναυτιλία, ενώ άλλα 1,500 έχουν οι Κύπριοι πλοιοκτήτες -5οι στον κόσμο.












No virus found in this message.
Checked by AVG - http://www.avg.com/
Version: 2013.0.2904 / Virus Database: 2641/6218 - Release Date: 04/01/13









--
Nispell


lovely CHAOS

lovely CHAOS