Αναγνώστες

TRANSLATE

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Fwd: Νέο! Στρώματα φύλαξης....



ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.................
ΤΙ ΑΛΛΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΘΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ;
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ , ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΝΕΚΡΟΣ !!!
ΠΟΛΥ ΠΡΩ'Ι'ΝΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!

Στις 20 Μαρτίου 2013 - 12:41 π.μ., ο χρήστης Nispell Nispell <nispell@gmail.com> έγραψε:




 
 




Νέο! Στρώματα φύλαξης χρημάτων με ενσωματωμένο ΑΤΜ!



Ένα καινούργιο πρόγραμμα αποταμίευσης στην αγορά, που συνδιάζει τη νοσταλγία των μηχανήματων αυτόματης ανάληψης, με το κρεβάτι, που ως γνωστόν αποτελεί την αλάνθαστη μέθοδο φύλαξης κομποδέματος, όσων βλέπουν μακριά

Το ειδικό τραπεζοστρώμα «Στρώσε το στρώμα σου για δυό», για κοινούς λογαριασμούς αποταμίευσης!
Το ειδικό τραπεζοστρώμα «Στρώσε το στρώμα σου για δυό», για κοινούς λογαριασμούς αποταμίευσης!
..Επανακάμπτει όπως φαίνεται σε παγκόσμια κλίμακα, λόγω των διεθνώνς οικονομικών συγκυριών, η μέθοδος διάσωσης οικονομιών και αποταμίευσης «Stroma Bank», ύστερα από μια σχετικά μακρά περίοδο υποχώρησης, όπου είχαν αντικατασταθεί από τις Τράπεζες και άλλες παρόμοιες οργανώσεις.
Όπως όλα δείχνουν, επρόκειτο για μια προσωρινή υποχώρηση. Μετά από μερικές δεκαετίες ξέφρενων τραπεζικών συναλλαγών, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, δείχνουν να εγκαταλείπουν τις κούφιες αξίες όπως το «επιτόκιο» και τις «αποδόσεις» και να επιστρέφουν στις απλές χαρές του να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο και τα χρήματά σου εκεί που μπορείς να τα βλέπεις. Δηλαδή στο γνωστό και πάντα φιλόξενο...
στρώμα!
Τα νέα στρώματα φυσικά, δεν έχουν καμμία σχέση με εκείνα τα πρωτόγονα των γιαγιάδων. Μολονότι η ιδέα παραμένει ίδια, τώρα τα έξυπνα υλικά επιτρέπουν μια σειρά από επαναστατικές καινοτομίες.
Τέλος λοιπόν στα ενοχλητικά εξογκώματα που έκανε το μασούρι. Πλέον το ειδικό αφρολέξ, αντιλαμβάνεται τον ακριβή όγκο του αντικειμένου που βρίσκεται κρυμμένο μέσα του και μειώνει αντίστοιχα το πάχος του.
Επίσης, η «Stroma Bank», διαθέτει ειδική πυρίμαχη και απολύτως στεγανοποιημένη θήκη, όπου ο πρώην καταθέτης, θα μπορεί να αποθηκεύει άλλα πολύτιμα αντικείμενα, όπως στις θυρίδες των τραπεζών, αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια. Χωρίς το άγχος ότι η από τη μια στιγμή στην άλλη, θα του τα πάρουν.
Τέλος, για να μην μπαίνει στον κόπο να στρώνει και να ξεστρώνει το κρεβάτι, κάθε φορά που χρειάζεται χρήματα, ο «στρωματοκαταθέτης» θα έχει το δικό του ΑΤΜ στο προσκέφαλο, και με ειδική κάρτα θα μπορεί να σηκώνει το ακριβές ποσό!
Αξίζει να σημειωθεί, ότι τα συγκεκριμένα μοντέλα, είχαν τεράστια ζήτηση σε όλο τον κόσμο και τα αποθέματα της εταιρίας έχουν εξαντληθεί. Έτσι, αν και η αναμονή πλέον από τη στιγμή της παραγγελίας, φτάνει το 6μηνο, η εταιρία ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει και σε γλάστρες με αντίστοιχο αποταμιευτικό εξοπλισμό.







--
Nispell



--
Nispell


lovely CHAOS

lovely CHAOS