Αναγνώστες

TRANSLATE

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 24



Μακάρι νά ' ταν όλα ρομαντικά και θετικά ! όμως το σύστημα αγρυπνά ! Δεν θέλει αντιδράσεις και φωνές , την φτιάχνει μόνο ο χαβαλές ! Σας προτρέπω να δείτε το βιντεάκι , που ανάρτησε ο φίλος ΕΚΤΟΡΑΣ http://zamanftou.wordpress.com/ για τον αλογοσkούφη και θα καταλάβετε , πώς μας αποκαλεί το σύστημα.ΑΡΑΠΗΔΕΣ! Και μην νομίζετε πως απευθύνεται σε έναν, για όλους μας ισχύει, η προσφώνηση αυτή !Σαν απευθύνεται στον μισθωτό, δείχνει μια απέχθεια , με στιλ βασιλικό ! Μα το σύστημα γεννά και τους χαφιέδες , ν ' αφήνουν πίσω τους λεκέδες ! Και μου την δίνει ξέρεις, τόσο πολύ , αυτή η γαμημένη υποκριτική ! '' Να κάνουμε επανάσταση 'ηθική' και σε ήπια μορφή'' σου λέει ο ένας ! ''Μίλα όμορφα και όχι υβριστικά'' σου λέει ο άλλος. Βολεμένος στην μικροαστική του τρύπα, χάνει το νόημα σε αυτό που του είπα ! Η βία έχει ξεσπάσει από καιρό , δεν παλεύεται με λόγο σοβαρό ! Δεν μιλάμε για γεγονότα μεμονωμένα , αλλά για ένα σύστημα , που βιάζει τα πάντα οργανωμένα !

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και να δείς που δεν το είχα σκεφτεί έτσι, και όμως ισχύει!
Όντως όλοι αράπηδες (με την έννοια των σκλάβων που μετέφεραν με καραβάνια οι πρώτοι κατακτητές της Αμερικής-μη παρεξηγηθούμε και από τους φίλους έγχρωμους) είμαστε για το πολιτικό τσούρμο. Δεν τό'χα σκεφτεί και όμως, ισχύει...
Την καλησπέρα μου

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Σύγχρονη σκλαβιά - θέλουν τα σημερινά 'αφεντικά', μα είναι χίλια χρόνια πίσω , γι αυτό κι ο καθένας μας να πει... 'θα τον εγαμήσω'...χαχαχαχα....Καληνύχτα φίλε !

lovely CHAOS

lovely CHAOS